Gala službena lopta na Europskim sveučilišnim igrama

Objavljeno: 8. 12. 2015.
Gala službena lopta na Europskim sveučilišnim igrama

Najbolje lopte za najbolje studente! Europske sveučilišne igre Zagreb – Rijeka 2016. i Gala potpisali su partnerski ugovor kojim je dogovoreno da će Gala biti službena lopta za natjecanja u odbojci i košarci. Košarkaške utakmice odigravat će se loptama tipa BB6011C Chicago i BB7011C Chicago, dok će se za odbojkaška natjecanja koristiti lopta BV5591S Pro-line.

Ugovor je u ime Gale potpisao predsjednik uprave Michal Preininger, a u ime Europskih sveučilišnih igara glavni tajnik Marko Žunić. Iznimno smo zadovoljni što smo uspješno okončali razgovore s Galom i pridobili još jednog izvrsnog partnera koji će nam puno pomoći u organizaciji Igara – kazao je glavni tajnik Igara Marko Žunić. Svoje zadovoljstvo potpisanim sporazumom nije krio ni Robert Barac, direktor poduzeća Comwear Zagreb, ekskluzivnog zastupnika Gale za Hrvatsku. Drago mi je da smo, uz mnoge druge, svoga partnera pronašli i u organizatorima najmasovnijeg sportskog događaja u Europi u 2016. godini, kazao je Barac. 

Lopte kojima će se odigravati utakmice na Europskim sveučilišnim igrama na sebi će imati otisnut vizual ESI 2016., a bit će službene i na završnici UniSport Finalsa 2016.